Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Verzekerd verzonden met gespecialiseerd waardetransporteur.
Gebruik KLARNA en ontvang je sieraad binnen 1 werkdag. Betalen doe je achteraf in delen.
Stap jij in het huwelijksbootje? You need a RING!

Stap jij in het huwelijksbootje? You need a RING!

Wij hebben een tiental verlovingsringen in ons assortiment die we tegen een lagere prijs weg kunnen zetten omdat wij gebruik maken van onze eigen materialen (goud en diamanten)

  • Geen producten gevonden

Verlovingsringen

YES! Jij bent op onze verlovingsringen pagina beland… Dat betekent maar 1 ding; het huwelijksbootje ligt op je te wachten! Ook in het huwelijksbootje moet je er goed uit zien… Daarom hebben wij een aantal verlovingsringen voor jullie geselecteerd. Diamonds are a girl’s best friend, vandaar dat de meeste ringen hieronder vol met diamanten zitten. Wil jij toch liever zirkonia steentjes? Geen probleem. Wij maken alle ringen op maat naar de wensen van het aankomende bruidspaar. Mocht je zelf een leuk idee hebben, laat het ons dan weten via onze socials. Of nog leuker; kom een kijkje nemen in de winkel. Wij zouden het leuk vinden om een (het liefst diamanten)steentje bij te dragen aan jullie grote dag!

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ Start een winkel reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies