Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Vandaag besteld, morgen in huis!
Persoonlijke service en goud eerlijk advies
Vintage sieraden - occasion

Vintage sieraden - occasion

Vintage, retro, refurbished; hedendaagse termen die je overal voorbij ziet komen. Leuke termen allemaal maar wat betekent het eigenlijk op het gebied van sieraden? Bekijk hier ons assortiment.

Vintage sieraden occasion

Vintage, retro, refurbished; hedendaagse termen die je overal voorbij ziet komen. Leuke termen allemaal maar wat betekent het eigenlijk op het gebied van sieraden? Vintage sieraden zijn vooral sieraden met gekleurde steentjes, bloemetjes, bedeltjes maar ook de klassieke figaro schakel hoort hier bij. Sieraden die je niet bij iedereen ziet; gemaakt voor mensen met echt een eigen, unieke stijl die zicht willen onderscheiden. Kleding onderscheid mensen maar ook sieraden kunnen hier een bijdrage in leveren. In tegenstelling tot onze moderne nieuwe sieraden, is onze vintage collectie exclusief. Dit houdt in dat wij van alles wat je hieronder gaat zien maar 1 stuk hebben. Laat jij die ene unieke vintage ring aan je neus voorbij gaan?

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ DGW reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies