Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Vandaag besteld, morgen in huis!
Persoonlijke service en goud eerlijk advies
Gouden sieraden huren

Gouden sieraden huren

Gouden sieraden huren

Ga je een vette videoclip schieten en heb je hiervoor sieraden nodig? Zelfs dit is bij ons te regelen.

Wij worden geregeld benaderd door de styllistes van grote sterren. Zo hebben we al samengewerkt met André Hazes Junior, AliB, JoeyAK, Latifah, Finest Sno, Bizzey en nog vele andere beroemdheden.

Sowieso weten de sterren ons tegenwoordig te vinden. Jody Bernal, Dylan Vente, Danny de Munk zijn een paar namen die de weg naar onze winkel al wisten te vinden.

Tijdens het opnemen van bijvoorbeeld een videoclip is het natuurlijk super vet om een dikke ketting van De Goud winkel om je nek te hebben. Daarom gaan wij geregeld met een koffertje vol gouden sieraden op pad om het goud te verzorgen tijdens de shoot van een videoclip. Wij rekenen hier een vast bedrag voor van €250. Hier zitten de benzinekosten en de huur van de sieraden bij inbegrepen. Vaak komt het voor dat we dit bedrag verrekenen met zogenoemde exposure op de socials van de BN-ers. In ruil voor een beetje sluikreclame leveren wij met alle plezier de sieraden voor een fotoshoot of de opname van een videoclip. Het gaat dan om een post of vermelding op youtube onder de videoclip van onze bedrijfsnaam. 

Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je hier graag alles over. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en denken graag met je mee.

Infuencers

Wij werken de afgelopen jaren ook met influencers die hun social media inzetten om reclame voor ons te maken. Heb jij een groot bereik en denk je dat jouw doelgroep aansluit bij de onze? Vraag dan naar ons influencerprogramma en wie weet rolt hier wel een leuke samenwerking uit. 

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ DGW reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies