Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Vandaag besteld, morgen in huis!
Persoonlijke service en goud eerlijk advies
Klantenservice

Klantenservice

Op deze pagina helpen we je met al je vragen. Kom je er even niet uit? Je kunt ons altijd bellen op 0636013680.

 

Contact form

* Verplichte velden

Informatie

De Goud Winkel

Hooidrift 142
3023KW
Nederland Open in Googlemaps

Per whatsapp 24/7 bereikbaar op 0636013680
Je kunt ons mailen op info@degoudwinkel.nl
Ook ben je welkom in onze winkel aan de hooidrift 142, 3023KW in Rotterdam


Veelgestelde vragen

1.1 Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • iDeal 
  • Klarna gespreid betalen
  • Klarna achteraf betalen
  • Paypal
  • Overboeking
  • Bancontact
  • Sofort Banking
  • Belfius Direct Net
  • ING Home'pay
  • Mister Cash

Voor bestellingen uit het buitenland vragen wij je om even contact met ons op te nemen voordat je bestelt. Dit ivm eventuele afwijkende verzendkosten en verzendmethodes en onze bankgegevens

2.1 Heb je een klacht?

Heeft u een klacht? Schroom dan niet om het ons te vertellen. Wij hopen natuurlijk niet dat het gebeurt, maar als je wel een klacht hebt, doen wij er alles aan om je hierbij te helpen. 

Wij zullen er alles aan doen om een passende oplossing te vinden voor uw probleem! 

3.1 Heb ik garantie op mijn gekochte sieraden?

Wij bieden 30 dagen garantie op de door ons geleverde sieraden. 


Indien het product een gebrek vertoont dient u dit uiterlijk binnen 30 dagen aan ons kenbaar te maken via telefoon, E-mail, WhatsApp, Facebook of in onze winkel.

Indien, naar ons oordeel, het product inderdaad gebreken vertoont (die niet te wijten zijn aan normale slijtage en/of verkeerd gebruik en/of bewerking door derden), dan zullen wij het product herstellen of vervangen binnen een termijn van 30 dagen.

Tijdens deze reparatie heeft u geen recht op een vervangend product, dan wel enige vorm van vergoeding. Indien, naar ons oordeel, herstel niet mogelijk is, dan wel dit niet van ons verwacht kan worden gezien de kosten van dit herstel, zullen wij u een vergelijkend vervangend product aanbieden. Is dit niet mogelijk, dan zullen wij u het aankoopbedrag terugbetalen.

4.1 Kan ik bij jullie een ring laten vergroten of verkleinen?

Heb je een ring gevonden die je bevalt maar is de ring niet verkrijgbaar in je maat? Dan is het in sommige gevallen mogelijk om de ring te laten verkleinen of te vergroten door ons. Helaas is dit niet bij alle ringen mogelijk. 

Indien je een ring door ons zou willen laten verkleinen of juist vergroten kun je het beste even contact met ons opnemen vóórdat je je bestelling plaatst. Wij kunnen je dan informeren over de mogelijkheden. 

De kosten voor het VERKLEINEN van een ring bedragen €15 per ring.

De kosten voor het (maximaal 3 maten) VERGROTEN van een ring bedragen €25 per ring.

Na ontvangst van je betaling zullen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen, je ring laten verkleinen cq vergroten én verzenden! 

Zodra je pakketje verzonden is zullen wij je dat z.s.m laten weten en sturen we je je pakketnummer zodat je de zending kan volgen op de website van mikropakket.

Meer informatie over het vergroten of verkleinen van je ring? Klik dan hier

5.1 Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Klik hier voor onze openingstijden en contactgegevens. 

6.1 Wat houdt jullie recycle proces in?

Klik hier voor een korte uitleg over hoe ons "recycle-proces" precies verloopt.

7.1 Hoe kan ik thuis mijn ringmaat bepalen?

Klik hier voor een duidelijke uitleg om thuis zelf uw ringmaat te bepalen.

Uiteraard bent u te allen tijde welkom om GRATIS uw ringmaat nauwkeurig te laten bepalen in onze winkel. 

8.1 Kan ik mijn sieraden retourneren?

Bent u onverhoopt toch niet tevreden met uw aankoop dan heeft u te allen tijde het recht, om zonder opgaaf van reden, uw aankoop te retourneren binnen een termijn van 14 (kalender)dagen, ingaande op de dag van ontvangst van uw aankoop.

Neemt u aub eerst contact met ons op alvorens uw aankoop retour te zenden. Wij zullen u dan instructies sturen hoe u uw aankoop het beste kan retourneren.  

Aankopen die retour gestuurd worden kunnen uitsluitend AANGETEKEND retour gezonden worden via PostNL en de kosten hiervan zijn voor uw rekening. 

De retourkosten bedragen €8,60 bij een aankoopprijs tot €500. Bij een aankoopprijs boven de €500 bedragen de retourkosten €14,45. 

Zodra het pakketje in goede orde is ontvangen door ons zullen wij uiterlijk binnen 3 werkdagen overgaan tot terugbetaling van de aankoopprijs. 

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om uw aankoop, zonder extra kosten, te retourneren in onze winkel.

9.1 Is er een fysieke winkel?

Het is uiteraard ook mogelijk uw aankoop persoonlijk op te halen in onze winkel of om de sieraden te komen bekijken en eventueel te passen. Het voordeel daarvan is dat u uw aankoop gelijk mee kan nemen en u dus niet hoeft te wachten op verzending. 

Het is mogelijk om te pinnen in onze winkel. 

Klik HIER voor onze openingstijden en contactgegevens.  

Houdt u er rekening mee dat wij u, in verband met uw en onze veiligheid, kunnen vragen naar een geldig legitimatiebewijs. 

10.1 Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelling van €200 of meer betaalt u GEEN VERZENDKOSTEN. Wij nemen dan de kosten voor de aangetekende en verzekerde verzending voor onze rekening. 

 

Bij een bestelling onder de € 200 bedragen de verzendkosten €8,60. 

Alle sieraden worden aangetekend en verzekerd verzonden via Mikropakket. Zodra uw pakket verstuurd is sturen wij u z.s.m. uw pakketnummerzodat u uw pakketje kan volgen via de website van https://www.mikropakket.nl

11.1 Hoe worden de sieraden geleverd?

Alle sieraden worden aangetekend en verzekerd verzonden via Mikropakket. Zodra je pakket verstuurd is sturen wij je z.s.m. je pakketnummer zodat je jouw pakketje kan volgen via de website van https://www.Mikropakket.nl.

Al onze sieraden worden geleverd in een mooie verpakking, wens je ook gebruik te maken van onze cadeauservice, dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces (€2,50) .

11.2 Kan ik mijn pakket traceren?

Alle sieraden worden aangetekend verzonden via MikroPakket. Zodra uw pakket verstuurd is sturen wij u z.s.m. uw pakketnummer  zodat u uw pakketje kan volgen via de website van MikroPakket (https://www.mikropakket.nl). 

12.1 Wat is de levertijd van jullie webshop?

iDeal - Vandaag voor 12.30 uur besteld, morgen in huis.*

Indien je voor 12.30 uur een bestelling plaatst proberen wij je sieraad dezelfde dag nog te verzenden, doch uiterlijk de volgende werkdag. Normaal gesproken heb je het dan de eerstvolgende werkdag in huis. 

*Voor de verzending maken wij gebruik van Mikropakket.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door Mikropakket. De verantwoordelijkheid bij de verzending ligt geheel bij ons. Mocht er tijdens de verzending is fout gaan dan wordt dit altijd netjes opgelost en bent u daar nooit de dupe van. 

13.1 Staat je vraag hier niet bij?

Staat uw vraag hier niet bij? Stel uw vraag via de app (0636013680) en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden!

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ DGW reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies