Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Vandaag besteld, morgen in huis!
Persoonlijke service en goud eerlijk advies
Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Is het veilig om gouden sieraden te verzenden?

Wij krijgen geregeld deze vraag van onze klanten, daarom hebben wij een kort filmpje gegeven waarin we wat dieper ingaan op dit onderwerp.

Verzending

Wij verzenden onze pakketjes met een vervoerder die zich gespecialiseerd heeft in waardetransport. Mikropakket is onderdeel van Post NL en is al jaren naar alle tevredenheid onze pakketdienst. Indien je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons je track en trace code. Deze is in te vullen op de website van mikropakket (www.mikropakket.nl) 

Retourneren

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Dan heb je te allen tijde het recht, om zonder opgaaf van reden, je aankoop te retourneren binnen een termijn van 14 (kalender)dagen, ingaande op de dag van ontvangst van je aankoop. Retouren dienen altijd AANGETEKEND en VERZEKERD verzonden te worden. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. 

Let op; Indien je besluit een andere verzendmethode te kiezen zijn de risico's geheel voor eigen rekening. In het geval van vermissing en of beschadiging zullen wij niet overgaan tot terugbetaling van de aankoopprijs. 

Ons retouradres is:

Hooidrift bv
Hooidrift 142
3023 KW Rotterdam

(Gelieve niet De Goud Winkel te vermelden op het pakketje om niet te nadruk te leggen op het feit dat er kostbaarheden in het pakket zitten)

Zodra je pakketje in goede orde is ontvangen door ons zullen wij uiterlijk binnen 3 werkdagen overgaan tot terugbetaling van de aankoopprijs.  Uiteraard is het ook altijd mogelijk om je aankoop, zonder extra kosten, persoonlijk te retourneren in onze winkel.

Heb je nog vragen ? Neem dan even contact met ons op! 

Je kunt ons bereiken op Whatsapp op het nummer 0636013680.

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ DGW reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies