0636013680 klantenservice
Betaalbare gouden sieraden
Betaal in delen
Showroom in Rotterdam
Surinaams goud

Surinaams goud

De mattenklopper, piet piet ring, alakondre ketting of de boto keti, wij kennen ze allemaal.
Sieraden met een betekenis & culturele waarde; we love it!

Surinaams goud; mi lobi yu!

Welkom op onze Surinaams goud afdeling. Of terwijl Gowtu Sranang. Hoe wij Nederlanders dit weten? Omdat wij graag luisteren naar onze klanten. Surinaams goud kenmerkt zich door de felle gele kleur goud. Vaak is Surinaams goud 18 karaat of hoger. 14 karaat is traditioneel veel minder populair onder de Surinamers. De reden hiervoor is niet alleen de kleur, maar vooral ook het motief van het kopen van sieraden. Vaak kopen Surinamers goud als investering. Ze vinden het uiteraard ook erg fijn om ze te dragen en soms een klein beetje te ‘showen’. Maar het is natuurlijk lekker als het sieraad zijn waarde behoudt. Vandaar dat Surinamers een voorkeur hebben voor hogere karaat sieraden; duurder in aanschaf maar een slimme investering ☺! Op deze pagina vind je alle populaire Surinaamse modellen; PietPiet, A La Kondre, Bamboe, Mattenkloppers, Boto-Ketti… Veel shopplezier!

Wij hebben een uitgebreid assortiment Surinaams goud. De sieraden afkomstig uit Suriname hebben allemaal de kenmerkende gele kleur. Ook zijn de sieraden te herkennen aan de modellen die veel gebruikt worden. Piet piet ringen, a la kondre kettingen, mattenklopper ringen, bamboe en boto keti kettingen zijn typische gouden sieraden die hun oorsprong vinden in het warme Suriname. Neem gerust een kijkje in onze webshop of kom langs bij onze winkel in Rotterdam om ons aanbod te bekijken. 

Is Surinaams goud meer waard?

Dit is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten. Om hier antwoord op te geven hebben wij een leuk blog geschreven. Wil jij weten of dit echt zo is? Lees dan hier het blog en je vindt antwoord op al jouw vragen over Surinaams goud.

Lage prijzen

De huidige economische ontwikkelingen zorgen ervoor dat gouden sieraden erg hoog geprijsd zijn.
Dit was de reden om De Goud Winkel in het leven te roepen; gouden sieraden betaalbaar maken! Bij ons zijn de prijzen vaak 30- tot 40% lager dan bij de meeste juweliers. Dit kunnen wij realiseren door de nauwe samenwerking die wij hebben met Pandhuis Hooidrift. De prijs is ook afhankelijk van de actuele goudkoers. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te pronken met dat waar men zo van houdt; gouden sieraden

Iets voor jou?

Ben je benieuwd geworden naar wat wij allemaal te bieden hebben? Neem dan een kijkje op onze webshop. Als er iets bij zit wat je aanspreekt nodigen wij je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij ons in de winkel. Uiteraard kan je de sieraden ook online bij ons bestellen. Houd onze website regelmatig in de gaten; de voorraad wordt immers wekelijks aangevuld. Wie weet komt die ene ketting waar je zo van houdt volgende week wel in de winkel!

Indien je een kijkje wilt nemen in ons assortiment in onze winkel, ben je te allen tijde verplicht je te legitimeren. Dit in verband met jouw en onze veiligheid. Bij binnenkomst vragen wij daarom altijd naar een geldig legitimatiebewijs.

Gebruikte sieraden

Wij willen je er op attenderen dat bepaalde van onze Surinaamse gouden sieraden gebruikt zijn. Door onze nauwe samenwerking met Pandhuis Hooidrift, hebben onze sieraden een lang verleden achter zich. Zodra de gouden sieraden in het bezit zijn van De Goud Winkel, gaat het “recycling” proces in werking. Door restauratie, intensieve schoonmaak en reparatie worden de sieraden “als nieuw” gemaakt! Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Wij hebben een leuke video hierover gemaakt. 

Mocht je ooit in een situatie zitten waarbij je financieel wat hulp nodig hebt dan bent je bij Pandhuis Hooidrift aan het goede adres. Hier kan je je gouden sieraden uit Suriname belenen en ontvangt je direct contant geld in ruil voor gouden sieraden.

Online bestellen

Bij ons is het mogelijk om online een betaling te doen voor een sieraad. Je kunt de sieraden makkelijk betalen met 1 van de vele betaalmethodes. Wij zullen er zorg voor dragen dat het sieraad zo spoedig mogelijk verzonden wordt. Zodra het geld bij ons op de rekening staat, zullen wij de verzending starten. Je ontvangt van ons een Track & Trace code zodat je zelf kan zien wanneer je het sieraad kunt verwachten. Indien het sieraad niet naar wens is, kunt je het sieraad binnen 30 dagen terug sturen. De verzendkosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. Indien je meer wilt weten over hoe het online betalen werkt, kan je altijd mailen, bellen of een WhatsApp berichtje sturen. Ook kan je een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen (FAQ).

LET OP: Sieraden van boven de €500,- euro zijn in verband met onze veiligheid niet aanwezig in onze winkel. Indien je deze wilt bekijken dien je vooraf een afspraak te maken. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 010-4782446 of een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin duidelijk het artikel nummer en de dag waarop je het sieraad wilt bekijken. Wij danken je voor het begrip.

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »