Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Vandaag besteld, morgen in huis!
Persoonlijke service en goud eerlijk advies
Spaarplan

Spaarplan

Met een klein budget toch sieraden aanschaffen? Dat kan!

Het gebeurt wel eens dat je iets moois ziet, maar er gewoon even geen geld voor hebt. Dit kan en is uiteraard geen schande. De Goud Winkel heeft hier een mooie oplossing voor: het SPAARPLAN. Je kunt sparen voor een sieraad, maar ook sparen en later beslissen wat je daarvoor wilt kopen. Hieronder zullen we kort uitleggen wat dit inhoudt en wat de voordelen hiervan zijn. Scroll naar beneden voor het artikel. 

Spaarplan:

 • Sparen voor iets moois
 • Betaal in delen 
 • Alleen sparen
 • Product wordt niet aan ander verkocht
 • Tussentijds beëindigen spaarplan

Sparen voor een sieraad....Hoe werk het?

Het principe is vrij simpel; je betaalt het sieraad in delen. Op deze manier voel je het niet heel erg in je portemonnee maar ben je wel verzekerd van dat ene mooie sieraad waar jouw oog op is gevallen. Wij halen het sieraad namelijk van onze webshop en uit onze winkel. Hij wordt dus niet aan iemand anders verkocht.

Het voordeel van het spaarplan is dat je rustig toe kan werken naar de aankoop. Daarnaast is het erg leuk om ergens voor te sparen. Zeker voor een mooi gouden sieraad! Zodra het totaal bedrag bij elkaar gespaard is, zullen wij het sieraad opsturen. De betalingen kunnen gemakkelijk gedaan worden via iDeal. Het enige wat je hoeft te doen is ons een WhatsAppje / Facebook berichtje of een mailtje te sturen met je naam, het artikel nummer en het bedrag. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een iDeal betaallink ontvangt. Je kan natuurlijk ook gezellig bij ons in de winkel een aanbetaling komen doen. Dat vinden wij nog het allerleukst ☺! 

Voorwaarden...

Je wilt SPAREN VOOR EEN SIERAAD uit onze (web)winkel.

Je dient dan een 1e aanbetaling te doen van minimaal 10% van het aankoopbedrag met een minimum van €50. Na ontvangst van je betaling zullen wij het sieraad voor je reserveren. Er kan pas gespaard worden op sieraden die een aankoopbedrag van minimaal €250 hebben.

Daarna heb je de keuze uit 5% per maand sparen of 10% per 2 maanden sparen.

Er zijn 3 ijkmomenten;

 • Met 6 maanden dien je minimaal 1/3 van het aankoopbedrag te hebben gespaard. 
 • Met 12 maanden dien je minimaal 2/3 van het aankoopbedrag te hebben gespaard. 
 • Met 18 maanden dien je het volledige aankoopbedrag te hebben gespaard. Je mag er dus maximaal 18 maanden over doen om een sieraad in zijn geheel af te betalen. 

Blijkt op de ijkmomenten dat je niet het minimum bedrag gespaard hebt dan behouden wij het recht om de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen*.

Alleen sparen....

Je wil ALLEEN SPAREN en later beslissen wat je daarvoor wil kopen in onze (web)winkel; Je dient dan minimaal €50 te sparen om mee te beginnen. Daarna spaar je minimaal €50 per 2 maanden. Bij alleen sparen is er geen maximum spaartermijn. De ijkmomenten zijn iedere 6 maanden. Na 6 maanden dien je minimaal €100 te hebben gespaard. Daarna iedere 6 maanden minimaal €75. 

Blijkt op de ijkmomenten dat je niet het minimum bedrag gespaard hebt dan behouden wij het recht om de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen*.

Let op...

 • Extra sparen is geen enkel probleem en is altijd toegestaan. 
 • Zie je later iets mooiers in onze winkel kun je altijd nog ruilen in overleg met ons.
 • Sparen is vooraf, de sieraden krijg je pas achteraf. 
 • Bij het doen van een 1e betaling ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Tussentijds beëindigen van het Spaarplan...

Indien je besluit het spaarplan (tussentijds) te beëindigen óf als wij de overeenkomst beëindigen zijn er 2 mogelijkheden:

 • of je krijgt een tegoedbon voor het volledig gespaarde bedrag die 5 jaar geldig is.
 • of je krijgt je gespaarde geld terug minus eenmalig 10% van het totaal gespaarde bedrag. 

Velen gingen je voor...

Veel van onze trouwe klanten maken gebruik van deze service. We hebben op dit moment meer dan 40 producten ‘gereserveerd’ voor klanten. Zij maken allen gebruik van het spaarplan. Velen hebben al producten gekocht door middel van het plan. Wat onze klanten vooral fijn vinden is het feit dat ze niet naar de winkel hoeven te komen om aan te betalen. Ze willen best naar de winkel komen, maar dan willen ze wel het sieraad meenemen!   

Maak gebruik van ons SPAARPLAN!

Heb jij een mooi product gezien in onze webshop maar komt het nu even niet uit? Gebruik dan ons spaarplan. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op nemen en het artikel nummer door te geven. Wij zorgen ervoor dat je een betaallink krijgt en halen het product van onze website en uit onze winkel. Het kan gebeuren dat je vergeet dat je iets hebt aanbetaald bij ons. Geen probleem! Als wij 4 maanden niks hebben gehoord van je zullen wij jou benaderen met de vraag of je het artikel nog wilt aanschaffen. Het kan zijn dat je van gedachten ben veranderd, of inmiddels iets veel mooiers hebt gezien in onze webshop. Wij denken graag met je mee en staan open voor alle soorten vragen. Domme vragen bestaan namelijk niet!

De Gouden TIP

Betaal in delen! Wat is er nu makkelijker dan te sparen voor een gouden sieraad dat je altijd al hebt willen hebben? De aanschafwaarde van gouden sieraden ligt meestal vrij hoog. Door ons spaarplan is het ineens mogelijk een sieraad aan te schaffen wat eigenlijk onbereikbaar zou zijn als je het in 1x moet betalen. 12 maanden lang €50 betalen is vaak veel makkelijker dan in 1x €600!

Maak kennis met de schrijfster: Karin Tuinenburg

Meer dan 22 jaar werkzaam bij Pandhuis Hooidrift & De Goud Winkel 

BAK -Branche Artikel Kennis voor juweliers, Schoonhoven.

 

 

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ DGW reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies