0636013680 klantenservice
Betaalbare gouden sieraden
Betaal in delen
Showroom in Rotterdam
Reviews

Reviews

Review

Wij vertellen natuurlijk veel over ons zelf, maar het is misschien nog wel belangrijker at onze klanten van ons vinden:

 

Waar moet je op letten?

Het is belangrijk dat er voor de online aanschaf een klein onderzoekje gedaan wordt naar het bedrijf. Recensies en reviews zoeken over het bedrijf zijn een effectieve manier om er achter te komen of een bedrijf betrouwbaar is. Recensies geven een goed beeld weer van de manier waarop een bedrijf omgaat met zijn of haar klanten. Vaak kan je door het lezen van reviews erachter komen hoe klantvriendelijk een bedrijf is. Daarom hebben wij van De Goud Winkel een aantal klanten gevraagd zijn of haar bevindingen te delen. Op deze pagina kun je zien wat de klanten van ons vinden en wat er soms ook helaas niet is goed gegaan. Veel plezier met lezen en wil je zelf een keer een recensie achter laten? Klik hiernaast op de knop want wij zijn erg benieuwd naar jouw mening. Tips, opmerkingen of klachten wij helpen je er graag mee!

Wat is het belang van reviews?

In eerdere onderzoeken is beschreven dat mensen nog steeds erg veel waarde hechten aan reviews. Het is belangrijk voor mensen dat er beoordelingen te vinden zijn over een bedrijf die geschreven zijn door anderen personen dan het bedrijf zelf. Een bedrijf verkoopt zichzelf natuurlijk altijd al en zal niet snel een negatieve noot opnemen in haar campagnes. Beoordelingen van anderen worden vanuit een ander perspectief bekeken door klanten. Deze beoordelingen zijn vaak meer onafhankelijk en ook toetsbaar. 

Reviews in combinatie met social media

Reviews kun je niet alleen vinden op beoordelingssites of op de website van het bedrijf zelf. Vaak kun je ook een goed beeld van het bedrijf krijgen door op social media te kijken. Social media is vaak een goede afspiegeling van datgene wat het bedrijf te bieden heeft. Mensen zetten steeds vaker hun oordeel of mening op social media omdat dit tegenwoordig erg toegankelijk is. Wij raden dan ook zeker aan om een keer de social media kanalen van de Goud Winkel te bekijken. Ook hier zijn een aantal beoordelingen te vinden van onze klanten.

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »