Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Verzekerd verzonden met gespecialiseerd waardetransporteur.
Gebruik KLARNA en ontvang je sieraad binnen 1 werkdag. Betalen doe je achteraf in delen.
We love GOLD! (Blogs)

We love GOLD! (Blogs)

we love gold! (blogs)

 • Surinaams goud is veel meer waard! Toch? 03 Jul

  We love GOLD! (Blogs) Surinaams goud is veel meer waard! Toch?

  NEE! Goud is goud ☺Het gevoel bij sieraden is voor sommige mensen wel meer waard. Chauvinistisch zijn we allemaal wel een beetje toch? In dit blog gaan we uitleggen wat het verschil is tussen goud uit verschillende landen..

 • Wat te doen zonder poen? 02 Jul

  We love GOLD! (Blogs) Wat te doen zonder poen?

  We hebben er allemaal wel eens last van. Het einde van de maand komt maar niet in zicht maar het einde van je budget wel! Wat nu? Wij hebben een oplossing voor je: beleen je gouden sieraden!

 • Gouden sieraden en fotografie 02 Jul

  We love GOLD! (Blogs) Gouden sieraden en fotografie

  Wij zetten graag sieraden op de foto op de meest mooie en unieke manier die je kan verzinnen. Wij delen deze foto's met jullie in ons portfolio. Wat vind jij er van??

 • Hoe komt de prijs van goud tot stand? 25 Jun

  We love GOLD! (Blogs) Hoe komt de prijs van goud tot stand?

  “3 halen 1 betalen” zal je niet zo snel tegenkomen bij een juwelier. Maar waarom is goud eigenlijk zo duur? Er zijn maar weinig mensen die dat goed uit kunnen leggen. In dit korte artikel gaan wij jullie proberen wegwijs te maken in de wereld van goud. En dan vooral in de prijsbepaling hiervan. Want goud is natuurlijk schitterend, maar wel prijzig!

 • Geel, wit en rosegoud. Hoe ontstaan verschillende kleuren goud? 25 Jun

  We love GOLD! (Blogs) Geel, wit en rosegoud. Hoe ontstaan verschillende kleuren goud?

  Wij hebben een leuk artikel geschreven over de verschillende kleuren goud en het onstaan hiervan. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel het hele artikel.

 • Mattenkloppers; een uniek Surinaams sieraad. 25 Jun

  We love GOLD! (Blogs) Mattenkloppers; een uniek Surinaams sieraad.

  Herkomst, afkomst en achtergrondinformatie over dit typisch Surinaams sieraad.

 • Hoe herken je echt goud!? Doe de goudtest! 25 Jun

  We love GOLD! (Blogs) Hoe herken je echt goud!? Doe de goudtest!

  Het zou toch mooi zijn als je met het blote oog kon zien of iets echt of nep goud is? Helaas… Zelfs voor ons is het haast niet te zien. En wij werken er dagelijks mee! In dit blog zullen we proberen uit te leggen welke verschillende karaat gehaltes goud er zijn en hoe je deze herkent.

 • Wat kun je van DGW verwachten? 13 Jun

  We love GOLD! (Blogs) Wat kun je van DGW verwachten?

  Leuk dat je tijd vrijmaakt om dit te lezen! In dit korte artikel zullen wij uitleggen waarom jij het zou moeten overwegen om goud bij ons te kopen. Maar wij weten ook: als je ergens anders een betere prijs kunt krijgen moet je natuurlijk daar heen gaan. Je wilt toch geen dief zijn van je eigen portemonnee!?

 • Online sieraden aanschaffen 03 Jun

  We love GOLD! (Blogs) Online sieraden aanschaffen

  Als je een aantal jaar geleden gezegd had dat je online sieraden hebt gekocht, had men je voor gek verklaard. Hoe weet je nou of het wel echt is? Voor het zelfde geld sturen ze je neppe spullen! Eigenlijk heb je hiermee meteen het hele online-shoppen probleem gevangen; is het bedrijf te vertrouwen? Wij hebben een aantal adviezen voor je waarmee je zelf kan beoordelen of een online bedrijf ‘echt’ is.

 • I Love Gold, maar weet er zo weinig van af.... Laat dan maar! 03 Jun

  We love GOLD! (Blogs) I Love Gold, maar weet er zo weinig van af.... Laat dan maar!

  Helaas horen wij van De Goud Winkel dit wel vaker. Mensen willen graag goud kopen, maar zijn bang om opgelicht te worden. Niet zo gek ook; in de huidige tijd moet je altijd op je hoede zijn. Wij hebben een aantal tips & tricks opgesteld waar je op moet letten als je van plan bent om goud te kopen. Scroll naar beneden om het gehele blog te lezen!

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ Start een winkel reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies