Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Vandaag besteld, morgen in huis!
Persoonlijke service en goud eerlijk advies
Gouden sieraden en fotografie

Ben Tuinenburg - 02 / Jul / 2019

Gouden sieraden en fotografie

Wij zetten graag sieraden op de foto op de meest mooie en unieke manier die je kan verzinnen. Wij delen deze foto's met jullie in ons portfolio. Wat vind jij er van??

Wij, Ben, Bas en Karin van de Goud Winkel zijn gek op sieraden en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom hebben we dit portfolio gemaakt. In dit portfolio vind je de mooiste sieraden in allerlei diverse composities. Wij fotograferen goud gecombineerd met antiek zilverwerk bijvoorbeeld. Nieuwsgierig geworden? Scroll verder en je ziet wat wij tot nu toe gefotografeerd hebben. Have fun!

Wat is er allemaal aan de hand?

Nu zijn wij al een tijdje bezig om de meest creatieve, leuke composities te maken, maar het kan altijd beter. We willen graag tips van jullie en een beetje inspiratie op doen voor nog mooiere foto's. Ben je zelf veel bezig met fotografie en heb je thuis mooie sieraden. Zet ze op de foto en stuur ze op. We willen graag foto's van jullie die wij kunnen plaatsen op onze site. Wees creatief en stuur ons je mooiste foto's!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ DGW reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies