0636013680 klantenservice
Betaalbare gouden sieraden
Betaal in delen
Showroom in Rotterdam
Opknappen en reparaties

Opknappen en reparaties

Opknapservice

Heeft u thuis sieraden die u vaak gedragen heeft en die hierdoor minder mooi zijn geworden? Dan is onze Opknapservice iets voor u!

Sieraden zijn meestal erg kwetsbaar. Wanneer u uw sieraden vaak draagt, kan het voor komen dat er kleine krasjes op komen. Om uw sieraden mooi te houden is het verstandig om ze regelmatig te reinigen. Echter zullen eventuele krasjes helaas niet verdwijnen door alleen reinigen. 

Wij kunnen uw sieraden weer zo goed als nieuw maken met onze ‘sieraden opknapbeurt’. Onze opknap-specialist zorgt ervoor dat uw sieraad er weer als nieuw uit komt te zien! 
Bekijk hieronder de foto's om een indruk te krijgen van het opknap proces.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Uw sieraden ogen weer als nieuw
  • Meestal kunt u op uw sieraden wachten
  • Uw sieraden worden grondig gereinigd
  • Wij bekijken eerst wat de prijs wordt, dus geen hoge kosten achteraf
     

Niet elk sieraad is geschikt om op te knappen. Daarom vragen wij altijd of u een foto naar ons door kunt sturen zodat wij kunnen beoordelen of het mogelijk is om uw sieraad op te knappen.

Vanaf €15,- per stuk! Vele mensen gingen u voor.

Ieder sieraad verdient een nieuwe kans!

Reparatieservice

Is uw sieraad niet alleen beschadigd maar echt kapot? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij bieden een REPARATIESERVICE aan tegen een voordelige prijs. 
Om te kunnen beoordelen of uw sieraad daadwerkelijk gerepareerd kan worden en wat u dat eventueel zou gaan kosten dient u ons een duidelijke foto te sturen van het kapotte sieraad zodat wij de reparatie kosteloos kunnen beoordelen voor u. U ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave voor het repareren van het betreffende sieraad. Besluit u om het sieraad toch niet te laten repareren door ons is dit natuurlijk geen enkel probleem. 

Uiteraard kunt u ook gewoon even langs onze winkel komen met het sieraad voor een vrijblijvende en gratis beoordeling en prijsopgave! 

Prijs vanaf €50,- per stuk! 

 

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »