Per whatsapp bereikbaar op 0636013680
Lage gramsprijzen bij ons heb je al goud vanaf €38 per gram!
Vandaag besteld, morgen in huis!
Persoonlijke service en goud eerlijk advies
Gouden kettingen

Gouden kettingen

De gouden ketting is haast niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld.
Goud = hot! En jij wilt natuurlijk niet achter blijven ☺.

Gouden kettingen

De gouden ketting is haast niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Goud = hot! En jij wil natuurlijk niet achter blijven. De eerste stap naar een mooie gouden ketting is gezet: je bent op de juiste page beland! Op deze page vind je alle soorten en maten kettingen. Ga je voor een subtiel kettinkje met een leuke hanger? Of wil je dat de ketting op zich zelf al genoeg opvalt? Smaken verschillen, gelukkig maar! Populaire modellen als de Ropechains, alakondre, Koningskettingen en de Cuban-Links zijn gouden kettingen die in vrijwel iedere lengte en dikte te leveren zijn. Staat jouw voorkeurs lengte en/of dikte er niet bij? Stuur ons dan even een berichtje via onze socials. Wij gaan ons best doen om die ene ketting te fixen. Go get your chain!

Gouden hangers

Uitaard is een ketting niet compleet zonder mooie hanger. Benieuwd naar onze gouden hangers? Klik hier om te kijken of er wat leuks voor jou bijzit. 

Ketting vermaken

Soms wil het weleens voorkomen dat je een mooie ketting hebt gevonden die net iets te lang is. Niet getreurd, de meeste kettingen kunnen wij makkelijk inkorten zodat deze perfect past. Neem hierover even contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. 

 

 

 

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ DGW reviews
Sorry dat we je even storen in je zoektocht naar mooie gouden sieraden, maar ook wij moeten ons helaas aan de wet houden en vragen je daarom even om ons cookiebeleid te accepteren :) Manage cookies