0636013680 klantenservice
Betaalbare gouden sieraden
Betaal in delen
Showroom in Rotterdam
Een sieraad laten bezorgen, is dat wel veilig?

Bas Tuinenburg - 16 / Mar / 2023

Een sieraad laten bezorgen, is dat wel veilig?

Ja! Punt, einde blog… Nee hoor grapje :) In dit blog gaan we in op deze vraag die we dagelijks gesteld krijgen via onze klantenservice.

Hoe werkt het?

Bij een bestelling op onze website is er maar 1 verzendmogelijkheid; verzenden via Mikropakket.
Mikropakket is een koeriersbedrijf gespecialiseerd in het vervoeren van waardevolle spullen. De levering van de sieraden zijn aangetekend en verzekerd. Tijdens de levering moet er iemand tekenen voor het in ontvangst nemen van het pakket. Dit hoeft niet per definitie de persoon te zijn die de bestelling geplaatst heeft. Wij werken nu meer dan 5 jaar met Mikropakket en zijn tot op heden erg tevreden over hun dienstverlening. Tot nu toe (even afkloppen) is er nog nooit een pakketje kwijtgeraakt. Mikropakket heeft de laagste vermissingsratio van alle pakketvervoerders in de Benelux.

Wat nou als het pakket niet aankomt?

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst… Een wijze uitspraak en ook voor onze bezorgdienst gaat deze op. Het kan altijd gebeuren dat er onverhoopt toch een pakketje niet aankomt of kwijtraakt. Oepsss en nu… Ben ik mijn geld kwijt? Wie is er aansprakelijk? De klant in ieder geval niet! Wij als verzender van de pakketten zijn altijd voor 100% verantwoordelijk voor het vervoer van de bestelling van onze klanten. Komt het pakket niet aan of (nog erger) komt hij leeg aan? Dan is onze klant verzekerd. Wij zullen ervoor zorgen dat het product alsnog aankomt of dat de klant het geld terugkrijgt. Zo zijn onze klanten dus nooit aansprakelijk voor het wel of niet aankomen van de bestelling. Wel zo fijn!

Je bestelling volgen

Omdat onze bezorgdienst vaak waardevolle spullen vervoert, werken wij met een iets ruimere tijdsindicatie dan andere postorderbedrijven (PostNL & DHL). Zo krijg je na je bestelling een track & trace code waarmee je een tijdvak van +/- 4 uur te zien krijgt. Dit kan voor sommige mensen als vervelend worden ervaren maar hier zit een gedachte achter. Door de vaak hoge waarde van de spullen die vervoerd worden is het iets veiliger voor de chauffeur als er niet op de minuut gezien kan worden waar hij zich bevindt. Zo maken we het ook voor mensen met slechte bedoelingen niet te makkelijk!

Hoe zit het met zilveren sieraden?

Zilveren sieraden zijn over het algemeen minder waardevol dan onze gouden sieraden. Bij zilveren sieraden onder de €150 wordt er daarom vaak gekozen voor verzenden met verzekerd PostNL brievenbuspakket. Dit doen we puur voor het gemak van de klant. Het pakketje kan dan afgeleverd worden in de brievenbus, wat ervoor zorgt dat de klant niet per se thuis hoeft te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Dit betekent niet dat de klant niet verzekerd is voor de verzending. De verantwoordelijkheid voor het aankomen ligt nog steeds bij ons.

Leuk allemaal, maar ik ben niet zo van het bestellen…

Dat begrijpen we heel goed. Daarom hebben we een splinternieuwe showroom gemaakt in Rotterdam waar je rustig alle sieraden kunt bekijken. Stiekem vinden wij het nog steeds het allerleukste als de klanten gewoon langskomen in de winkel. Onder het genot van een bakkie koffie ben je van harte welkom om eens rustig alle sieraden die je online gezien hebt, te komen vergelijken. Klik HIER om het adres van onze winkel te zien.

What are you waiting for?!

Enthousiast geworden na het lezen van dit blog? Klik dan op onderstaande banner om meteen onze nieuwste collectie sieraden te bekijken. En je weet nu; verzenden is 100% safe maar je bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Tot snel!

Ben jij benieuwd naar wat voor blogs wij nog meer hebben geschreven? Klik dan HIER om onze andere blogs te lezen.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »