0636013680 klantenservice
Betaalbare gouden sieraden
Betaal in delen
Showroom in Rotterdam
Wat kun je van DGW verwachten?

Karin Tuinenburg - 13 / Jun / 2019

Wat kun je van DGW verwachten?

Leuk dat je tijd vrijmaakt om dit te lezen! In dit korte artikel zullen wij uitleggen waarom jij het zou moeten overwegen om goud bij ons te kopen. Maar wij weten ook: als je ergens anders een betere prijs kunt krijgen moet je natuurlijk daar heen gaan. Je wilt toch geen dief zijn van je eigen portemonnee!?

Ervaring

De Goud Winkel bestaat nu bijna 5 jaar. Het Pandhuis waarmee wij samen werken echter al meer dan 25 jaar. De Goud Winkel is een onderdeel van het Pandhuis. Hierdoor weten wij veel van goud. 25 jaar geleden hoefde je tegen ons niet te zeggen dat je op zoek was naar een Bamboe armband. Dan zouden wij denken; Bamboe, dat groeit toch alleen in het oerwoud? Nu weten wij wel beter. De kennis die wij hebben verzameld proberen wij nu door middel van deze blogs met jullie te delen.

Passie voor goud

De passie voor goud is bij ons allemaal met de paplepel ingegoten. De medewerkers van de Goud Winkel hebben allemaal iets met goud. Eén van de grote passies van de oprichter van ons bedrijf was goud. Van kleins af aan kregen wij allerlei soorten en stijlen goud te zien en leerde de oprichter ons dat sieraden vaak uniek zijn. Zo is bij ons ook de liefde voor goud ontstaan wat heeft geleid tot de geboorte van De Goud Winkel. Wil jij meer lezen over ons? Klik dan HIER

Service

Wij zijn zelf ook erg ‘modern’ en kopen vaak dingen online. Vaak merken wij dat service vaak stopt zodra je echt iets gekocht hebt. Dit is bij ons absoluut niet zo. Als je online iets koopt, kan het zijn dat het product toch tegenvalt. Of er is net een nieuw product binnen die je toch mooier vindt. Bij ons is dat geen probleem. Wij denken graag met jou mee, want het gaat er tenslotte om dat jij tevreden bent. Iets wat wij erg hoog in het vaandel hebben staan is de bereikbaarheid. Tijdens kantoor uren kan je ons telefonisch bereiken (010-4782446), maar hierbuiten kan je altijd een berichtje sturen op Facebook of via ons speciale WhatsApp servicenummer (06-36013680). Wij proberen altijd voor onze klanten klaar te staan, ongeacht wat voor vraag je hebt.

 

Prijs

In een eerder artikel hebben wij geprobeerd om uit te leggen hoe de prijs van goud tot stand komt. Klik HIER als je het blog over de goudprijs wilt lezen. Wij weten als geen ander dat de prijs van een product, voor een groot deel bepaald of je het koopt of niet. Zoals wij hierboven ook al zeiden; is het bij de buurman goedkoper, dan ga ik toch daar heen? Wij geven je absoluut geen ongelijk. Mensen die een beetje thuis zijn in de wereld van goud en vooral de prijzen hiervan, hebben wellicht opgemerkt dat onze prijzen aan de lage kant zijn. Dit heeft te maken met het feit dat wij ook occasion sieraden verkopen. De occasion sieraden zijn verkregen door onze samenwerking met het pandhuis. Het zijn dus eigenlijk ‘occasion’ sieraden die zo goed als nieuw zijn. Twijfel je of het goud wel echt is? Laat dit ons dan weten. Wij kunnen jou een kort filmpje sturen waarin wij een product naar keuze testen zodat jij kan zien of het echt of nep is. Voel je niet bezwaard om zoiets te vragen; het WhatsApp service nummer is speciaal in het leven geroepen voor dit soort vragen

Reparatieservice 

Heb jij een mooie ring gezien in onze webshop maar is het jouw maat niet? Niet getreurd; wij kunnen hem passend maken voor jou! Wij hebben een eigen goudsmid zodat wij sieraden vaak voor een klein prijsje vergroten of verkleinen. Dit kan natuurlijk ook achteraf en hoeft niet perse een product te zijn die bij ons gekocht is. Heb jij bijvoorbeeld een armband gekregen die je moeder altijd droeg maar is hij net een paar centimeter te groot? Ook dan kan je gewoon langs komen bij ons. Wij kijken graag naar jouw armband en maken vrijblijvend een prijs voor het op maat maken van jouw sieraden. Klik HIER om een kort filmpje te zien over hoe wij sieraden opknappen.

Spaarplan

Heb jij een mooi product gezien in onze webshop maar komt het nu even niet uit? Gebruik dan ons spaarplan. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op nemen en het artikel nummer door te geven. Wij zorgen ervoor dat je een betaallink krijgt en halen het product van onze website en uit onze winkel. Het kan gebeuren dat je vergeet dat je iets hebt aanbetaald bij ons. Geen probleem! Als wij 2 maanden niks hebben gehoord van je zullen wij jou benaderen met de vraag of je het artikel nog wilt aanschaffen. Het kan zijn dat je van gedachten ben veranderd, of inmiddels iets veel mooiers hebt gezien in onze webshop. Wij denken graag met je mee en staan open voor alle soorten vragen. Domme vragen bestaan namelijk niet! Klik HIER om alles te lezen over ons spaarplan. 

De Gouden TIP

Kijk, denk na en vergelijk. Het is belangrijk dat je een weloverwogen beslissing maakt bij de aanschaf van gouden sieraden. Uiteraard bevelen wij De Goud Winkel aan :) Kwaliteit, goede prijs en klantvriendelijkheid zijn zaken die wij belangrijk vinden. 

Ben jij benieuwd naar wat voor blogs wij nog meer hebben geschreven? Klik dan HIER om onze andere blogs te lezen.

Maak kennis met de auteur

Karin Tuinenburg

Meer dan 22 jaar werkzaam bij

Pandhuis Hooidrift & De Goud Winkel

BAK -Branche Artikel Kennis voor juweliers, schoonhoven.

Geinspirieerd geraakt door het lezen van dit blog, laat  Karin weten dat zij goed bezig is geef haar hieronder een LIKE!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »